День захисту дітей в Українську!

        Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
      Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені обличчя, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас. 
        Свято 1 Червня в Українську розпочалося з ранкового забігу «З відкритим серцем» - спільна команда дітлахів БТДЮ та ДЮСШ з повітряними кульками у вигляді сердець пробігли центральною вулицею міста, привертаючи увагу його мешканців. А потім до них приєдналися усі, хто мав бажання взяти участь в спортивно-пізнавальному квесті «В пошуках скарбів». Станції «Спортивний кутюр’є», «Пізнайко», «Без права на помилку», «Мелодія здоров’я», «Швидше, вище, сильніше» - на кожній потрібно було виконати завдання та отримати підсказку, щоб знайти солодкі скарби. 
        Після обіду свято продовжила святково-розважальна програма «Планета дитинства». Веселі фото зони, ярмарок дитячих поробок, цікаві майстер-класи, запальні пісні та танці, флеш-моб мильних бульбашок – ніхто не залишився байдужим. А ще діти з задоволенням заспівали свої улюблені пісні на імпровізованому «караоке-майданчику». День минув і хочеться побажати
Щоб всі присутні на дитячім святі
У радості зростали та у мирі.
І щоб  дорослі ними піклувались,
І щоб були вони здорові і щасливі.
Нехай все збудеться! І, неодмінно,
Нехай веселка різнобарвна грає.
Хай дітвора у мирі лиш зростає,
А Україна наша процвітає!






















Немає коментарів:

Дописати коментар