Гуртківець року!!!

 Сьогодні – 25.05.2019, в Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося свято «Гуртківець року», присвячене закінченню цього навчального року. 
  На святі було 4 зони: ігрова «Happy city»; зона для перекусу «Обжорка»; зона відпочинку «Весела полянка» та 3-D кінотеатр «Сонечко».
  Почалося все в Ігровій зоні «Happy city», де дітей привітала директор БТДЮ – Некрасова Л.Г. та відмітила кожен гурток за плідну працю, невеличкими сюрпризами. В цій зоні діти продовжили грати разом з керівниками гуртків «Веселі нотки» - Горбачовою Н.П., «Папірус» - Немченко А.О. та «Танцювальна аеробіка» - Балашовою О.О.
  В наступній зоні для перекусу – «Обжорка», вихованці БТДЮ нагулявши апетит, відвідали смачну гречану кашу, а на десерт була солодка вата, яку готувала керівник гуртка «Українська скарбничка» Капустянська Т.В.
  Трошки перекусивши діти перемістилися в зону для відпочинку – «Весела поляна», де їх чекали імпровізоване вогнище та випускниця нашого Будинку творчості – Кривинець А.Г. з гітарою та сучасними піснями. Діти добре провели час, відпочили та перейшли в наступну зону.
  В наступній зоні «3-D кінотеатр» їх чекала «КАСА», де вихованці повинні були придбати білет, але не за гроші, а за добре слово касиру. Потім, як в справжніх кінотеатрах, діти проходили контроль, де їм видавали 3-D окуляри, звичайно вони були несправжні, але був цікавий сам процес.
  Діти переглянувши цікавий мультфільм «Два хвоста», пішли з гарним настроєм додому.













Немає коментарів:

Дописати коментар