Весняні канікули в нашому Будинку творчості


Весняні канікули – найулюбленіший час школярів. Весело й змістовно пройшли вони у Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська.
З 26.03.2018 по 01.04.2018 в рамках природоохоронної акції «Проліска» були проведені виставка робіт «Такі чудові первоцвіти» та конкурс малюнка «Первоцвіти». Вихованці старанно спостерігали за первоцвітами у природі, шукали ідеї, які можна було б втілити на папері, дізналися багато цікавого про перші весняні квіти.
З 30.03.2018 по 04.04.2018 гуртками декоративно-прикладного мистецтва до пасхальних свят була організована та проведена виставка дитячих робіт «Пасхальна казка».
26.03.2018 керівник гуртка естрадного танцю «Ексклюзив» Борисова Л.С. провела для своїх вихованців ігрову розважальну програму «Танцювальний батл». Діти з користю провели час і одночасно розважилися.
В цей же день у гуртку «Веселі нотки» дітей чекала музично-літературна гостинна, у якій вони прилучилися до народної творчості. Гуртківці познайомились з обрядами зустрічі весни, співали знайомі народні веснянки та розучували нові зі своїм керівником Горбачовою Н. П.
28.03.2018 культорганізатор Балашова О. О. провела збори активу БТДЮ за темою «Як стати лідером», з метою розвитку лідерських якостей. Вихованці – актив самоврядування – познайомилися з поняттям «лідер», засвоїли для себе знання про якості, якими повинен володіти справжній лідер; виконали вправи для розвитку лідерських якостей.
Також 28.03.2018 у гуртку «Папірус» під керівництвом Немченко А.О. пройшла розважальна програма «Пригоди у веселковому місті». Вихованці виконували завдання кольорових олівців, щоб знайти веселку. Вони весело провели час, спілкуючись між собою у вільній обстановці.
30.03.2018 у БТДЮ пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю «Єдина родина» – конкурс талантів «В єдиній родині», де вихованці гуртків художньої самодіяльності показали свої найкращі номери. Непідкупні представники журі, Некрасова Л.Г., Ковтун Т.В. та Леонтьєва О.О., оцінювали виступи дітей за такими критеріями: артистична майстерність, техніка виконання, зовнішній вигляд конкурсантів, відповідність змісту виступу вікової категорії, загальне враження від виступу. За результатами виступів були визначені найкращі, переможці  отримали грамоти. Вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва в рамках фестивалю готують роботи для участі в обласному етапі.
В цей же день, після виступу, керівник гуртка «Танцювальна аеробіка» Балашова О.О. провела ігрову розважальну програму «Весняні забави» для своїх вихованців, на якій вони змагалися між собою за титул «Кращий помічник Весни».
31.03.2018 керівник гуртка Немченко А.О. провела ігрову розважальну програму «Подорож у весну». Вихованці гуртка згадали весняні прикмети, командами малювали весну,  прикрашали весняними квітами стилізовані терикони. Дітям дуже сподобався такий вид заняття.
01.04.2018 керівник гуртка «Попелюшка» Леонтьєва О.О. провела ігрову розважальну програму «Веснянка», на якій дівчата виконували різноманітні завдання, щоб найкраща з них одержала звання «Міс Весна».
Заходи, які були проведені на весняних канікулах у БТДЮ м. Українська, дали змогу  дітям відпочити перед останньою навчальною четвертю, зробили їхнє дозвілля організованим та радісним.

Немає коментарів:

Дописати коментар