Нові перемоги – нові зірочки!

  Днями у м. Слов’янськ завершився обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» для вихованців позашкільних закладів, у якому прийняли участь 285 дітей з усіх куточків Донецької області. Конкурс проводився з метою підтримки талановитих дітей та молоді, розвитку їхнього творчого потенціалу. На ньому були представлені роботи, виконанні у різноманітних техніках – живопис, батик, в’язання, плетіння, паперова пластика, бісеронизання, народна лялька тощо 
За підсумками роботи журі визначило лауреатів, серед яких вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва м.Українська. Вітаємо з ІІІ місцем Курінну Дар’ю (гурток «Попелюшка», керівник Леоньєва О. О.), Радиш Сергія, Єрмакову Камілу (студія паперової пластики «Папірус», керівник Немченко А. О.); з почесним ІІ місцем – Меньковську Ілону (гурток «Природа і фантазія», керівник Некрасова Л. Г.) Найвищу сходинку п’єдесталу посіли Тіточка Маргарита, Злигостьєва Єлизавета, Яшарова Анастасія, Мотренки Дмитро і Альона, Гладкіх Анастасія, вихованці студії «Папірус».
А для Гладких Насті перемога виявилась подвійною – в обласному етапі Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки» вона посіла почесне ІІ місце. Вітаємо переможців та бажаємо їм творчої наснаги!
Світлина від Антонини Верби.

Немає коментарів:

Дописати коментар