Захід "Попередження торгівлі людьми"


  В рамках місячника "Насильство, як соціальна проблема" в Будинку творчості дітей та юнацтва, для вихованців гуртків, керівником гуртка МКУ (Ковтун Т.В.) було проведено захід з "Попередження торгівлі дітьми".
  На цьому заході діти дізнались куди може привести, що може статися, як вийти з ситуацій "Якщо".
Діти переглянули соціальний ролик, де дізналися про жебрацтво, про нелегальну працю і трудову відповідальність, і чим вони відрізняються, про викрадення дітей. Також ми торкнулися теми гри "Мо-мо", що не треба боятися погроз, а одразу потрібно розказати батькам.
  У кінці заходу були підведені підсумки та було підкреслено, що боятися людей не треба, просто треба бути уважними, пильними до чужих, які самі хочуть познайомитись, і не вірити всім незнайомцям які кажуть, що відвезуть до мами, яка в лікарні. Діти самі пропонували ситуації і разом ми вирішували, що в них потрібно робити.
  Під кінець усі отримали листівки від IOM Ukraine "Знай, розумій, дій", та браслети "527". І дізнались, що дзвонять на цей номер, не тільки якщо кудись втрапили у небезпеку, але й щоб порадитись.
  За підтримки IOM Ukraine Молода Енергія Громад Проект  #разомдоуспіху #iomsummershcool#українськмом #птаха #unicef #МолодаЕнергіяГромад


















Немає коментарів:

Дописати коментар