День відкритих дверей "Творча гостинна"

Традиційно, кожного вересня, своїх вихованців зустрічає позашкільний навчальний заклад – Будинок творчості дітей та юнацтва м.Українська. Так сталося і цього року, саме 29 вересня 2018 року у закладі відбувся захід до Дня відкритих дверей «Творча гостинна», на який завітали всі бажаючі займатися в гуртках.
Директор Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українська – Некрасова Л.Г. щиро привітала дітей з початком навчального року та запросила до закладу любителів різних видів творчості, розкрила напрямки діяльності закладу на 2018/19 навчальний рік. Директор закладу побажала всім учасникам успіхів у навчанні та перемог у конкурсах та змаганнях.

Ведучі Ілона Шевелєва та Варвара Олійник радісно розпочали свято та відмітили, що для того, щоб відвідувати гуртки закладу потрібно багато натхнення і бажання, терпіння і наполегливості.

В цьому році ми будували будинок, який став втіленням наших уявлень про творчість, у якому ми будемо жити й працювати, відпочивати й спілкуватися.
На початку заходу перед гостями була чиста дошка, яка мала ескіз будинку і тільки за допомогою наших гостей ми змогли побудувати міцний і надійний будинок.
Спочатку ми з нашими гостями побудували фундамент зі слів, які в них асоціюються з творчістю, потім побудували стіни – це наші гуртки, вікна представляли масові заходи, а двері – це наш контакт зі школами та дитячими садками.

Гостей, майбутніх гуртківців та просто глядачів талановиті вихованці Будинку творчості дивували виконанням пісень та танців. Ведучі грали з гостями, танцювали флешмоб та намагалися зберегти гарний настрій на весь день.





 Нашому Будинку творчості вже 40 років і нам є чим пишатися. Його зовсім маленькі та старші вихованці –  надзвичайно обдаровані й талановиті, а мережа гуртків – різноманітна та охоплює безліч  інтересів учнівської молоді. Цього навчального року для дітей міста гостинно відкриє двері  27 гуртків, в яких вже займається 408 вихованців.
По завершенню урочистої частини на всіх бажаючих чекали керівники гуртків нашого закладу.

Чекаємо вас в нашому Будинку творчості!

Немає коментарів:

Дописати коментар