Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2018»



15-17 березня 2018 р. відбудуться головні події освітньої галузі України – Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2018» та Сьома Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.
Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.
Мета виставок - об’єднати зусилля учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, узагальнити та поширити кращий інноваційний досвід освітньої та наукової діяльності, сприяти розширенню перспективних форм міжнародного співробітництва, обговорити шляхи реалізації завдань сучасного етапу реформування національної освіти, продемонструвати педагогам і фахівцям новітні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.
Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості в рамках цієї виставки буде презентувати позашкільні навчальні заклади Донецької області, найкращі творчі об’єднання.
Дуже приємно, що серед цих кращих колективів буде представлена і Зразкова студія паперової пластики «Папірус» Будинку творчості дітей та юнацтва м. Українськ (керівник Немченко А.О.) з роботою «Півник» Гладкіх Анастасії, яка посіла перше місце у обласному етапі Всеукраїнського фестивалю «Єдина родина».


Немає коментарів:

Дописати коментар