Колядники у місті!

З Різдвом Христовим!
   6 січня вихованці БТДЮ м. Українська, вони ж учні Української ЗОШ І-ІІІ ст. №12, пішли колядувати по місту, точніше до субєктів підприємницької діяльності, господарі яких запросили колядників напередодні і з нетерпінням чекали їхнього виступу.
  Діти колядували з метою поширення традицій українського народу , також прагнули підтримати розвиток приватних підприємств в нашому місті.

18 учасників, з них 13 виступаючих: Звіздоносець - Кобець Владислава; Козаки - Семенов Микита, Курмаз Олександр, Головченко Юрій; Янголи - Юрченко Діана, Подтьосова Ксенія, Красноруцька Дар я; Пастушки - Галінська Анастасія, Буйволова Поліна; Коза - Солдатенко Карина; Діва Марія - Олійник Варвара; Щира дівчинка - Олійник Марія; Чортеня - Голуб Аліна, 3 керівника: сценарій виступу підготувала - Ковтун Тетяна Володимирівна, Помічники - Горбачова Надія Петрівна, Леонтьєва Ольга Олексіївна, Фотографи: Балашова Ольга Олексіївна, Олійник Софія.
  За виступи діти отримали солодкі подарунки. Ніхто з глядачів не залишився байдужим до виступу, не зкривали свої емоції (сльози, сміх, радість). Колядники підіймали настрій всім жителям, які бачили їх. Сюжет нашої вистави та відео виступу отримаєте трішки пізніше!
  Наше місто готове до яскравого і нового. Люди гарно знають традиції, але ними не користуються. Ми побачили, як їм не вистачає цих радісних та щирих моментів в їхньому житті.
  Гей, міста, прокидаймося! На носі стільки обрядових свят! Влаштуймо їх!












Немає коментарів:

Дописати коментар