Конкурс краси "Чарівна паняночка"

  02.12.2018р. пройшов конкурс краси "Чарівна паняночка" між містами Українськ, Селидове, Гірник, Цукурине та Курахівки. Сім дівчат показали свій талант, презентували кліп на українську пісню і круто продефілювали в чорненьких платтях та японських халатиках, показали свою ерудицію та креатив на розминці. Українськ пишається учасницею під номером 5. Владислава Кобец зайняла ІІІ місце. Наш переможець!!! Скільки вона у собі змінила поки готувалася до конкурсу: за три тижні стала дорослішою, отримала такий цінний досвід, який деякі отримують все життя. Завдяки нашій сильній підтримці, нашим вболівальникам Влада отримала міс глядацьких симпатій та подарунок від Ірини Полгороднік! 
  Всі дівчата показали високий рівень підготовки. Було з ким конкурувати! Велике спасибі мамі Влади - Елені Кобець за терпіння, віру, величезну підтримку!!!
  Дякуємо нашим спонсорам від міста Українськ - ГО "Країна вільної громади" та ФОП Олександру Роговському. Дуже приємно коли серед спонсорів звучать наші українські! Дякуємо організаторам ДК м.Гірник за традиційно-круто-організований конкурс краси! Дякуємо постійно енергійній та запальній ведучій Наталья Кодикова, за гарне, як завжди, дефіле Олексію Журавель.


Немає коментарів:

Дописати коментар